kungsholmen.foretagslokaler-stockholm.se: Foretagslokal i Hantverkargatan

Foretagslokal i Hantverkargatan

Från Stadshusbron till Fridhemsplan sträcker sig den 1,8 km långa Hantverkargatan, vilken troligen är en av Kungsholmens äldst bevarade gatunamn. Längs med gatan ligger Stockholms stadshus, Kungsholmens Gymnasium, Kungsholmens brandstation och tätt intill Stockholms polishus.

Vad många kanske främst associerar Hantverkargatan med är stadshuset. Det är beläget på den gamla Eldkvarnstomten med adress Hantverkargatan 1. Den påkostande byggnaden invigdes år 1923 på midsommarafton. I den så kallade blå hallen inne i stadshuset hålls den största och mest internationella kända tillställningen, nämligen Nobelfesten.

 

Företagslokaler är lokaler tillämpade för företag med diverse verksamheter; kontor, butik, industri och lager. När du letar efter en lokal till din verksamhet bör du fundera på vilken typ av lokal du behöver, vad den ska användas till och storlek av lokal som du vill hyra, samt det geografiska läget. Fördelen med att hyra en lokal för ditt företag är att det ofta medför flexibilitet. Hyra och regler kan variera beroende på hyresvärden. Generellt gäller ett hyresavtal tills vidare och uppsägnignstiden är oftast nio månader. Börja din sökning av lokaler för ditt företag genom länkarna till höger.