kungsholmen.foretagslokaler-stockholm.se: Foretagslokal i St Eriksgatan

Foretagslokal i St Eriksgatan

St Eriksgatan är ca 2 km lång. Den sträcker sig från Norr Mälarstrand, förbi Fridhemsplan och S:t Eriksplan och vidare ända upp till Norra Stationsgatan.

Mellan 1930 och 1960 var gatan en av Stockholms främsta biogator och många biografer trängdes i kvarteren. Med åren minskade antalet biografer och nedläggningen av den sista biografen Draken innebar slutet för bioepoken på St Eriksgatan. Gatan är idag främst känd för det stora utbudet av skivbutiker som finns.

 

Företagslokaler är lokaler tillämpade för företag med diverse verksamheter; kontor, butik, industri och lager. När du letar efter en lokal till din verksamhet bör du fundera på vilken typ av lokal du behöver, vad den ska användas till och storlek av lokal som du vill hyra, samt det geografiska läget. Fördelen med att hyra en lokal för ditt företag är att det ofta medför flexibilitet. Hyra och regler kan variera beroende på hyresvärden. Generellt gäller ett hyresavtal tills vidare och uppsägnignstiden är oftast nio månader. Börja din sökning av lokaler för ditt företag genom länkarna till höger.